Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-09@16:12:23 GMT

یک اثرِ پروانه‌ای

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۳۲۵۱۲

یک اثرِ پروانه‌ای

با مردم صحبت کنید آقای فروغی! شفاف و روشن. یا برای حذف عادل دلایل قانع‌کننده‌ای دارید و آن‌ها را به اطلاع مردم می‌رسانید، یا دلایل قانع‌کننده‌ای ندارید که در آن صورت، می‌توانید یکی از معدود مدیرانی باشید که تصمیمش را به احترام افکار عمومی عوض می‌کند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدصالح سلطانی؛ بال‌زدن یک پروانه در گوشه‌ای از دنیا می‌تواند دلیلِ طوفانی مهیب در یک‌گوشه‌ی دیگرِ عالَم باشد؟ نمی‌دانم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این را می‌دانم که رفتارهای یک مدیرِ انقلابی، روی وجهه‌‌ی تمامِ هم‌تیپ‌هایش اثر می‌گذارد.

 

▫️این را وقتی با تمام وجود احساس کردم که بهار ۹۸ در همکف ساختمان ابن‌سینای دانشگاه شریف داشتیم پشت سرِ عادل فردوسی‌پور می‌رفتیم سمتِ دانشکده که یکی از بچه‌های آن‌طرفیِ دانشگاه، خطابم کرد و به کنایه گفت با «رفیقتان» درباره‌ی بازگشت عادل‌خان به شبکه ۳ صحبت کن! نه فقط او، که احتمالا اکثر مردم هم میان علی فروغی و منِ نوعی تفکیکی قائل نیستند.

 

▫️از نظر آن‌ها، حزب‌‌اللهی حزب‌اللهی است. یکی که خودش را پیرو ولی فقیه می‌داند، ۲۲ بهمن راهپیمایی می‌رود، محرم پیراهن مشکی می‌پوشد و معتقد است راه حل مشکلات کشور، اقتصاد مقاومتی است. همین می‌شود که تصمیماتِ علی فروغی در ساختمان گلخانه‌ی بلوار آفریقا، روی جایگاه بچه‌حزب‌اللهیِ کفِ ساختمان ابن‌سینای دانشگاه شریف اثرگذار است؛ یک جور اثر پروانه‌ای!

 

▫️اشتهار به حزب‌اللهی بودن، ولایی بودن، انقلابی بودن یا هر چیزی که اسمش را می‌گذارید بین آدم‌ها یک نخ تسبیح نامرئی می‌کشد و رفتارهایشان را به‌هم پیوند می‌زند. مدیر حزب‌اللهی با هر تصمیم و رفتارش، می‌تواند روی شان و اعتبار هزاران هم‌فکر و هم‌طیف خودش اثرگذار باشد و برای همین، باید هزار‌ مرتبه سنجیده‌تر و حساب‌شده‌تر تصمیم بگیرد.

 

▫️من عادل فردوسی‌‌پور را زیاد نمی‌شناسم. یک ترم شاگردش بودم و چند تجربه‌ی یادداشت‌نویسی برای سایت نود داشتم. با این تجربه، نمی‌توانم او را قضاوت کنم. شناختم از علی فروغی هم کم است. اما مساله، فقط این دو نفر نیست. مساله، دو جبهه‌ است که پشت این دو نفر شکل گرفته است.

 

▫️یکی شده نماد انقلاب، امام، آقا، ریش، تسبیح، مقاومت و گام دوم؛ آن یکی شده سمبلِ نخبگی، دانش، عشق به وطن، تخصص، ادب، وقار، نزاکت و کلاس. فاجعه هم درست جایی رقم می‌خورد که تمام کلماتِ پشت سرِ اولی، در تقابل با واژه‌های پشت سر دومی صورت‌بندی شده‌اند و این یعنی یک افتضاح فرهنگی، یعنی یک بی‌تدبیریِ رسانه‌ای. یعنی لایو اینستاگرام علیه رسانه‌ی ملی. یعنی مردم علیه مردم.

 

▫️برای حل این مساله، هنوز هم دیر نیست. با مردم صحبت کنید آقای فروغی! شفاف و روشن. یا برای حذف عادل دلایل قانع‌کننده‌ای دارید و آن‌ها را به اطلاع مردم می‌رسانید، یا دلایل قانع‌کننده‌ای ندارید که در آن صورت، می‌توانید یکی از معدود مدیرانی باشید که تصمیمش را به احترام افکار عمومی عوض می‌کند. در هر دو حالت شما بازنده نیستید، آقای فروغی.

 

محمدصالح سلطانی - دانشجوی مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شبکه سه علی فروغی عادل فردوسی پور رسانه ملی حزب اللهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۲۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم کاهش آسیب‌های اجتماعی برای رسیدن انسان به جایگاه خلیفة‌اللهی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا ولیلو سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی در نخستین همایش منطقه‌ای «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» که به میزبانی واحد ماکو برگزار شد، اظهار کرد: نگاه اسلام به بشریت یک نگاه تعالی‌بخش است که انسان را به عروج می‌رساند.

وی با بیان اینکه گاهی در مسیر حرکت انسان به سعادت، کوتاهی‌هایی وجود دارد که می‌تواند او را دچار لغزش کند، افزود: انسان خلیفة‌الله است، یعنی خداوند بار امانت خود را بر دوش انسان گذاشته و او برای اینکه بتواند بار امانت الهی را به دوش بکشد، باید از لغزش‌ها به دور باشد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی عنوان کرد: اینکه بگوییم حجاب سخت‌گیری است حرف درستی نیست؛ بلکه حجاب یک سهل‌گیری است که طی مسیر برای رسیدن به سعادت دنیوی و اخروی انسان را هموار کرده و او را در برابر لغزش‌ها ایمن می‌کند.

ولیلو با اشاره به تشکیل خانواده و ایجاد محیط امن و سالم برای جوانان به‌عنوان یکی از معیار‌های مفید رسیدن به سعادت، تبیین کرد: تشکیل خانواده به دنبال خود، عشق، محبت، فرزندآوری و امید به زندگی را در انسان تقویت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه مسائل جنسی نمی‌تواند محور روابط اجتماعی باشد، بر لزوم مصون ماندن از آسیب‌ها در مسیر رسیدن به سعادت و دستیابی به آرامش روحی و روانی تأکید کرد و ادامه داد: تفاوت جامعه جنسی غربی با جامعه الهی در این است که در جامعه الهی باید مسیررسیدن به سعادت را هموارتر کنیم تا انسان به مقام خلیفة‌اللهی برسد و جامعه برای رسیدن به رشد و تعالی نیاز به سلامت جسمی و روانی دارد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی از برگزارکنندگان نخستین همایش منطقه‌ای «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» تقدیر و ابراز امیدواری کرد که برگزاری این همایش در پاسخ به نیاز‌های جامعه مؤثر واقع شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رکورد صدور پروانه در بافت فرسوده کشور شکست
  • بانوی ایرانی ناظر دیدار فینال جام باشگاه های فوتبال آسیا شد
  • (ویدئو) نظر جالب مدیر سابق شبکه سه درباره عادل فردوسی‌پور و علی فروغی
  • رونمایی «شعر شعله‌ور» با حضور حداد عادل
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • (عکس) کنایه تند بازیگر تلویزیون به میثاقی با اسم بردن از عادل فردوسی‌پور
  • زندگی لاکچری قالیباف زیر ذره بین /رضاخان حزب اللهی‌ها، تکنوکرات می‌شود؟ /۵ پرده از زندگی سیاسی رئیس مجلس
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • لزوم کاهش آسیب‌های اجتماعی برای رسیدن انسان به جایگاه خلیفة‌اللهی
  • عزت‌‎اللهی در نقش مهندس الاهلی!